Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Fotoserie Kostersdag

gepubliceerd: maandag, 29 februari 2016

Het Hei­lig­dom van Onze Lieve Vrouw ter Nood in Heiloo werd zater­dag 27 februari overspoeld door kosters die af waren geko­men op de volge­boekte kosters­dag. Bijna twee­hon­derd kosters kon­den deel­ne­men in ver­band met de beschik­ba­re ruimtes en het aantal work­shops en die waren er ook.

Van Zeewolde en Almere, van De Kwakel en Nieuw Vennep tot Texel, Den Helder en Wie­rin­ger­meer - om maar enkele ‘uitersten’ te noemen - waren kosters geko­men om onder een mooi winters zonnetje in het fraaie park van het hei­lig­dom van Onze Lieve Vrouw geïnspireerd te wor­den om met geloof en en­thou­sias­me weer ver­der te gaan.

De dag begon met de Eucha­ris­tie­vie­ring in de grote bede­vaart­ka­pel met als cele­brant Mgr. Hendriks. Op zijn web­si­te kan zijn homilie wor­den nagelezen.

De prach­tige foto­se­rie die is gemaakt door Rafaël Straayer geeft een goede indruk van de geslaagde dag.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose