Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Weekend van Barmhartigheid Heiloo

24 Uur Gebed voor de Heer

gepubliceerd: vrijdag, 26 februari 2016
Weekend van Barmhartigheid Heiloo

In de Bul voor het Heilig jaar van de Barm­har­tig­heid heeft paus Fran­cis­cus gevraagd om in het weekend van half-vasten de “24 uur voor de Heer” te vieren. Vanuit het Hei­lig­dom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo wordt daarom in het weekend van 4 t/m 6 maart 2016 een Weekend van Barm­har­tig­heid Heiloo gehou­den, inclusief een Jon­ge­ren 24-uurs gebedsmarathon.

Jon­ge­ren 24-uurs gebedsmarathon

Alle jon­ge­ren 12-25 jaar zijn speciaal uit­ge­no­digd om mee te doen met een 24-uurs gebedsmarathon die we­reld­wijd wordt gehou­den. Een af­wis­se­lend pro­gram­ma van gebed, spel, gezellig­heid en meer over God leren. We zullen elkaar afwisselen om 24 uur lang Jezus in het Aller­hei­ligste te aanbid­den. Maak het mee! Neem je eigen slaap­zak en kussensloop mee. Vrij­dag 18.00 uur tot zater­dag 18.00 uur. Opgave bij info@olvter­nood.nl (vrij­wil­lige bijdrage welkom)

Eerste zater­dag

Altijd een speciale gebeds­dag, met deze keer ’s ochtends een prach­tige lezing in het thema van het weekend voor jong en oud: ‘De God­de­lijke Barm­har­tig­heid’ door Zuster Maria Iuxta Crucem ssvm (blauwe zuster van Heiloo).

Gezins­dag

Een speciale Gezins­dag omdat de KISI Kids na de H. Mis en de tra­di­tio­nele lunch een mini-musical komen spelen, helemaal in het thema van het weekend: ‘De Barm­har­tige Vader.’ Dit is een prach­tige voor­be­rei­ding voor ouders en kin­de­ren om weer opnieuw helemaal één te wor­den met onze Hemelse Vader; er zal uit­ge­breide moge­lijk­heid zijn om het geschenk van de Biecht te ont­van­gen. (vrij­wil­lige bijdrage welkom, voor de lunch opgeven bij familie­da­gen@olvter­nood.nl)

Pro­gram­ma

Vrij­dag 4 maart
18.00 uur Start Jon­ge­ren 24 uurs!
19.30 uur Boete­vie­ring met ruime biecht­moge­lijk­heid
21.00 uur ‘Agapè maal­tijd’ in het Oesdom
Zater­dag 5 maart
10.30 uur Lezing over de God­de­lijke barm­har­tig­heid
11.30 uur Rozen­krans­ge­bed
12.00 uur H. Eucha­ris­tie
Zondag 6 maart
10.30 uur H. Eucha­ris­tie voor Ge­zin­nen
12.00 uur Warme maal­tijd met ge­zin­nen
(voor de warme maal­tijd opgeven bij familie­da­gen@olvter­nood.nl)
13.30 uur Musical ‘De Barm­har­tige Vader’ door de KISI Kids
Aan­slui­tend biecht­gele­gen­heid voor kin­de­ren en ouders

Details

adres: Dio­ce­saan Centrum, Hoogeweg 65, Heiloo
datum: vrij­dag 4 t/m zon­dag 6 maart 2016
flyer: Weekend van Barm­har­tig­heid Heiloo
web­si­te: www.olvter­nood.nlBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose