Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Mgr. Van Burgsteden viert 80ste verjaardag

gepubliceerd: dinsdag, 8 december 2015

Mgr. J.G.M. van Burgsteden viert zijn 80e verjaardagOp dins­dag 8 de­cem­ber 2015 bereikt Mgr. J.G.M. van Burg­ste­den sss de tach­tig­jarige leef­tijd. Op 4 de­cem­ber werd dit alvast gevierd met een receptie voor de bisdom­mede­werkers in de spiegel­zaal van het bis­schops­huis.

Op zon­dag 6 de­cem­ber was het feest in de Basiliek van de Heilige Nicolaas te Am­ster­dam waar de emeritus hulp­bis­schop admini­strator is en ze tevens de ver­jaar­dag vier­den van de basiliek-verhef­fing.

Wij wensen hem van harte een fijne ver­jaar­dag toe! We hopen dat hij nog vele jaren door mag gaan met het ver­dienste­lijke werk dat hij nog steeds doet en dat hij nog lang mag genieten van zijn welver­diende emeritaat.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose