Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Op reis in het Land van Geloven?!

Informatie-avond op dinsdag 16 juni in Schoorl

gepubliceerd: woensdag, 3 juni 2015

Cursus - Op reis in het Land van GelovenMet ingang van oktober wordt de cursus “Op reis in het Land van Geloven” opnieuw aangeboden. De cursus­avon­den zijn wekelijks op dinsdag­avond van 19.30 – 22.00 uur vanaf oktober 2015 tot eind mei 2016. School­va­kan­ties zijn vrij. Daarnaast worden twee excursiedagen aangeboden (een zaterdag en een zondag). De data hiervan worden vastgesteld in overleg met de cursisten. De cursus opent haar deuren met een gezellige kennis­ma­kingsdag op zaterdag 26 september 2015.

Deze eenjarige cursus heeft inmiddels haar sporen verdiend! De reis in het Land van Geloven is een virtuele groeps­reis. De groep bestaat uit ± 10 personen. Er is een goede wissel­wer­king tussen de inbreng van de cursisten en de kennis die wordt aangeboden vanuit de christelijke traditie. Voor alle cursisten is een prachtig cursusboek be­schik­baar van waaruit we ons laten inspireren.

We gaan samen op verkenning en wisselen ervaringen en bevindingen uit. Er is ruimte voor ver­schil­lende opvattingen en ieders per­soon­lijke, soms heel eigen weg.

Meer informatie

Voor meer informatie nodig ik u van harte uit voor de vrijblijvende informatie­bij­een­komst op dinsdag 16 juni a.s. om 19.30 uur in de H. Joannes de Doperkerk, Herenweg 171, 1871 EE  Schoorl. Alstublieft even aanmelden voor deze bijeenkomst per e-mail. Als u vragen heeft, kunt u die natuurlijk ook altijd stellen via hetzelfde e-mailadres.

Enkele reacties van oudcursisten

“Elke week kijk ik uit naar de cursus­avond; tijd voor bezinning, ontmoeting en even terugkomen bij mezelf. Deze avonden geven me inspiratie om in het dagelijks leven dingen op een andere manier te durven en te kunnen bekijken, door wat anderen vertellen, door wat we lezen, zien en horen... Ja, echt, de cursus is een aanrader voor ieder nieuwsgierig mens!”

“De cursus is voor mij een ontdekkings­reis en biedt veel en onverwachte invalshoeken, waardoor geloof veel meer en breder is dan ik wist. Bewustwording is belangrijk voor mij. Van daaruit kom ik verder. Sowieso is het heerlijk om met anderen ervaringen en gedachten uit te wisselen omtrent je geloof en levensvragen en je zoektocht te delen. Ik ervaar de cursus als broodnodig en ik heb nog steeds honger.”

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose