Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Uitnodiging Priesterwijding

Zaterdag 30 mei 10.30 uur St. Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: dinsdag, 26 mei 2015

Op zater­dag 30 mei 2015 zal Mgr. dr. J.M. Punt door handopleg­ging de diakens Andrea Geria en Marco Cavagnaro tot pries­ter wij­den tij­dens een pontificale vie­ring in de Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo te Haar­lem. U bent van harte uit­ge­no­digd om bij deze plech­tig­heid aanwe­zig te zijn.

De aan­vang van de vie­ring is 10.30 uur en na afloop is er in de ka­the­draal gelegen­heid de wij­de­lin­gen te fe­li­ci­te­ren.

Andrea Geria

Andrea Geria en Marco Cavagnaro
Andrea Geria en Marco Cavagnaro

Diaken Andrea Geria is 29 jaar oud en komt uit Zuid-Italië. Hij maakt onder­deel uit van de Neo­ca­te­chu­me­nale Weg en heeft zijn oplei­ding gevolgd aan De Tilten­berg. Als deel van zijn oplei­ding is Andrea geruime tijd op itinerantie* geweest in Duits­land.

Marco Cavagnaro

Diaken Marco Cavagnaro is 36 jaar oud, komt uit Rome en maakt ook onder­deel uit van de Neo­ca­te­chu­me­nale Weg. Ook hij volgde zijn oplei­ding aan De Tilten­berg. Marco is geruime tijd op itinerantie* geweest in Zuid-Afrika.

 

* itinerantie is een soort missie-stage als onder­deel van de vor­ming

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose