Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Ook dit jaar weer Vastenestafette

Nog enkele openingen in het activiteitenoverzicht

gepubliceerd: maandag, 26 januari 2015

Vastenestafette 2015Net als vorige jaren zal ook dit jaar in ons bisdom weer een Vasten­estafette plaats­vin­den waarbij een kaars langs ver­schil­lende kerken gaat. Gedurende de hele Veer­tig­dagen­tijd zal het Licht van de Vasten­esta­fette-kaars bran­den tij­dens vie­rin­gen, maal­tij­den, koor­repe­ti­ties, concerten, etcetera. Bij de kaars gaat ook een gebed en een dag­boek mee.

Nog ope­ningen in activi­teiten­over­zicht

Het activi­teiten­over­zicht biedt nog enkele ope­ningen voor activi­teiten die mee willen doen aan de estafette. Klik op het activi­teiten­over­zicht of neem contact op met de organi­sa­tie.

Vastenestafette-blog

Tijdens de Vasten­estafette wordt tevens een blog bijge­hou­den op deze web­si­te. Tevens staan hier de weblog­bijdragen van vorige jaren.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose