Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Dubbele priesterwijding

Zaterdag 14 juni 2014 om 10.30 uur in de Bavo

gepubliceerd: donderdag, 5 juni 2014
foto: Isabel Nabuurs
Priesterwijding 2013
Pries­ter­wij­ding door Mgr. Hendriks in 2013

Op zater­dag 14 juni 2014 zullen Johannes van Voorst tot Voorst en Mario Agius in de Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo te Haar­lem tot pries­ter wor­den gewijd. De vie­ring begint om 10.30 uur en zal muzikaal wor­den ver­zorgd door de senioren van het Ka­the­drale Koor.

Johannes van Voorst tot Voorst

Johannes van Voorst tot Voorst is geboren in Baarn en heeft zijn pries­ter­oplei­ding gevolgd aan het Groot­semi­narie De Tilten­berg en aan het Inter­na­tio­nal Theological Institute te Oos­ten­rijk.

Mario Agius

Mario Agius is afkoms­tig uit Malta en heeft zijn pries­ter­oplei­ding even­eens gevolgd aan het Groot­semi­narie en aan het Dio­ce­saan Missio­nair Semi­na­rie Re­demp­to­ris Mater te Nieuwe Niedorp.

Diaken­wij­ding

Beide wij­de­lin­gen ont­vingen op 16 no­vem­ber 2013 hun diaken­wij­ding in dezelfde Ka­the­drale Basiliek van Sint Bavo.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose