Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Pausboodschap voor de Mondiale dag van migranten en vluchtelingen

gepubliceerd: dinsdag, 14 januari 2014

Pausboodschap voor de Mondiale dag van migranten en vluchtelingenDe Neder­landse vertaling van de brief van Paus Fran­cis­cus voor de mondiale dag voor de mi­gran­ten en vluch­te­lingen op 19 januari 2014 is be­schik­baar.

“Mi­gran­ten en vluch­te­lingen: op weg naar een betere wereld” is het thema dat de Heilige Vader heeft gekozen voor deze mondiale dag. Het thema is actueler dan ooit, kijkend naar de bur­ger­oor­log in Syrië of de recente con­flic­ten in de Centraal Afrikaanse Republiek of Zuid Sudan. Ook dich­ter­bij huis staat de men­se­lijke waar­dig­heid van vluch­te­lingen onder druk.

Het is daarom goed om aan­dacht te beste­den aan mi­gran­ten en vluch­te­lingen, ver weg en dichtbij. U wordt gevraagd om de brief te kopiëren en achterin de kerk weg te leggen of deze via de web­si­te be­schik­baar te stellen aan uw pa­ro­chi­anen.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose