Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Sisteract in het bisschopshuis...

Swingende zusters bezoeken de bisschop

gepubliceerd: vrijdag, 29 november 2013

Sisteract in het bisschopshuisDe werk­dag van don­der­dag 28 no­vem­ber ein­digde swingend in het Haar­lemse bis­schops­huis. De nieuwe zusters Bene­dic­ti­nessen van Aalsmeer kwamen samen met de abdis van het moe­der­kloos­ter en vier nieuwe zusters voor het huis in Aalsmeer kennis maken op het bisdom.

De zusters ver­tel­den over hun eerste po­si­tie­ve erva­ringen in deze ge­meen­te, waar ze door ie­der­een zeer harte­lijk welkom wor­den geheten en waar ze al veel bezoekers in het klooster hebben mogen verwel­ko­men. Gast­vrij­heid hoort tot het cha­risma van deze zusters, ver­tel­den ze stralend.

Zingen kunnen de zusters ook. Sisteract met échte zusters? De zusters gaven een gloed­volle uit­voe­ring van -onder meer- I will follow Him!

Hierbij twee filmpjes!


 

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose