Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Mgr. Hendriks te gast bij AZ in het AFAS stadion

gepubliceerd: donderdag, 31 oktober 2013

Ontmoeting met Denni AvdicOp uit­no­di­ging van de alge­meen directeur, de heer Toon Gerbrands, was mgr. Hendriks te gast bij AZ in het AFAS stadion met ver­schil­lende mede­wer­kers van het dio­ce­saan hei­lig­dom van Heiloo.

Na afloop van de wedstrijd AZ-Achilles ’29 was er een ont­moe­ting met een van de spelers, Denni Avdic, die deze avond zijn eerste volle­dige wedstrijd voor AZ speelde. Dennis Avdic is een Zweede speler met Bosnische wor­tels, die sinds au­gus­tus bij AZ speelt en op deze avond zijn eerste doel­punt maakte, meteen al vier minuten na het begin van de wesdstrijd. Hij kreeg de smaak te pakken en maakte er later nog een.

Het was voor AZ een vrucht­ba­re avond wat de doel­pun­ten betreft: de mannen van Dick Advocaat wonnen maar liefst met een his­to­rische 7-0 van de Groesbeekse ploeg! Door de fraaie wedstrijd met die prach­tige uit­slag en door de ont­moe­tingen voor en na de match was het een heel mooie avond!

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose