Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Bisschoppen naar Rio

gepubliceerd: zondag, 21 juli 2013

Mgr. Hendriks en mgr. Mutsaerts staat klaar om te vertrekken op het vliegveldZater­dag 20 juli zijn mgr. Hendriks en mgr. Mutsaerts naar Rio de Janeiro ver­trok­ken om aan de Wereld­jon­ge­ren­dagen deel te nemen en catecheses te ver­zorgen.

De deel­ne­mers aan de reis “Beleef je geloof” die door de bis­dom­men Utrecht en Haar­lem-Am­ster­dam is geor­ga­ni­seerd en waaraan de meeste wjd-gan­gers uit het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam deel­ne­men, is momen­teel in het warme Fortaleza in het noor­den van Brazilië waar zij een voor­pro­gram­ma hebben en deel­ne­men aan een festival dat daar wordt geor­ga­ni­seerd.

Mgr. Hendriks heeft een catechese voor­bereid over leer­ling zijn van Christus - één van de drie thema’s die door de organi­sa­tie van de wjd zijn voor­zien. Deze zal plaats­vin­den op de tweede van de drie catechese­da­gen. Die dag is hij ook cele­brant in de Mis van het feest van de apostel Jakobus (25 juli).

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose