Bisdom Haarlem-Amsterdam


Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Diocesane vormselviering

Bijna 100 vormelingen, jong en oud...

gepubliceerd: dinsdag, 21 mei 2013

Zater­dag voor Pink­ste­ren vond de dio­ce­sane vormsel­vie­ring plaats. Pa­ro­chies wor­den uit­ge­no­digd om daaraan deel te nemen met hun vor­me­lin­gen. Dit jaar namen bijna 100 vor­me­lin­gen eraan deel, waar­on­der een zeven­tiental vol­was­se­nen. Mgr. J. van Burg­ste­den, emeritus hulp­bis­schop, en rector B. Beemster, rector van het heilgdom in Heiloo, dien­den samen met mij het Heilig Vormsel toe.

foto: Gideon van Meeteren
Groepsfoto vormselviering 2013

De grote kapel van het Hei­lig­dom van Onze Lieve Vrouw ter Nood was geheel gevuld met de vor­me­lin­gen, hun familie en vrien­den, die deel­den in de vreugde om de gave van de Heilige Geest.

De vie­ring was voor­be­reid door onder meer Matthijs Jansen van het Jon­ge­ren­pas­to­raat en diaken Frank Kamp, die in de “Noordkop” (Anna Paulowna en Breezand) werk­zaam is. Na afloop van de vie­ring was er gelegen­heid de vor­me­lin­gen te fe­li­ci­te­ren en wat na te praten bij het Juliana­kloos­ter, het dio­ce­saan centrum voor evangeli­sa­tie dat naast het hei­lig­dom ligt. Daar werd bij­gaande groeps­foto geno­men.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose