Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Nacht van gebed voor jongeren

gepubliceerd: donderdag, 16 mei 2013

In de nacht van 1 op 2 juni komen jon­ge­ren uit het hele bisdom bij elkaar in Lange­dijk. Het jaar van het geloof roept op om ons geloof te vernieuwen, speciaal bij gelegen­heid van Sacra­ments­dag 2 juni.

Nacht van gebedTijdens deze nacht zal er in de kapel van het Kloosterhof uit­stel­ling zijn van het Heilig Sacra­ment waarbij ieder heel per­soon­lijk momenten van intiem gebed kan meemaken. De avond begint met een leuk kennis­ma­kingsspel en een inlei­ding van pastoor Lars Peetam. Na­tuur­lijk is er ook tijd voor gezellig­heid en goede gesprekken met elkaar! Om 00.00 uur precies beginnen we met een Taizé vie­ring.

In­for­ma­tie

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Geef je dan op en stuur een mailtje naar: info@jong­bis­domhaarlem.nl Deelname is gratis!

We beginnen zater­dag­avond 1 juni om 20.00 uur en sluiten zon­dag­och­tend af met een Eucha­ris­tie­vie­ring om 10.00 uur. Neem een slaap­zak en matje mee, voor het ontbijt wordt gezorgd.

Adres: Dorps­straat 512, Noord- Scharwoude (Lange­dijk)

Organi­sa­tie

De avond wordt geor­ga­ni­seerd door het Jon­ge­renPlatForm in samen­wer­king met de pa­ro­chie in Lange­dijk.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose