Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Southwellminster Girls Choir in Bavokathedraal

Zondag 14 april om 10.00 uur

gepubliceerd: maandag, 8 april 2013

Op zon­dag 14 april a.s. is het Southwell Minster Girls Choir te gast in de Haar­lemse Sint Bavo Ka­the­draal aan de Leidse­vaart. Zij ver­zorgen de gezangen tij­dens de Hoog­mis van 10.00 uur.

Southwellminster Girls ChoirDit koor bestaat uit 18 jonge dames in de leef­tijd van 11 t/m 18 jaar en maken onder­deel uit van de koren die verbon­den zijn aan de ka­the­draal van Southwell Minster. Deze uitstekende koor­groep toert de ko­men­de week door Neder­land en doet graag Haar­lem aan, omdat de Bavo­can­to­rij afgelopen ok­to­ber in Soutwell Minster een in­druk­wek­kende Evensong heeft ver­zorgd. Het is daarom leuk deze ‘collega’s’ nu in Haar­lem te ont­van­gen.

Het koor staat onder lei­ding van Hilary Punnet en zij zingen o.a. de Christ Church Mass van M. Archer en werken van Leighton en Fauré.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose