Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Gepensioneerde pastoraal werkenden

gepubliceerd: dinsdag, 22 januari 2013

Op verzoek van het bisdom heeft, na alle ontstane commotie en bericht­ge­ving rond het niet meer voor zou­den mogen gaan van de ge­pen­sio­neerde pas­to­raal werken­den Truus Mole­naar-Stoop en Theo Vertelman, een gesprek met hen bei­den, deken Moltzer en Kanselier Fennis plaats­ge­von­den.

Dit gesprek is in een goede sfeer en con­struc­tief verlopen. Afge­spro­ken is dat, als het hui­dige pas­to­rale team de inzet van hen bei­den nodig acht, zij daarvoor zen­ding kunnen krijgen. Dit steeds in onderling overleg met het pas­to­rale team in de regio Schagen.

Daarbij is uit­ge­spro­ken dat hun bereid­heid om be­schik­baar te blijven ge­waar­deerd wordt. De Bis­schop heeft mevrouw Mole­naar en de heer Vertelman uit­ge­no­digd voor een per­soon­lijk gesprek na zijn terug­keer van de sabbat periode. 

Kanselier Eric Fennis

Truus Mole­naar-Stoop
Theo Vertelman

Pas­to­rale team regio Schagen:
Deken Eduard Moltzer, regio­pas­toor
Toon Jorink
Marion Bleeker-Burger
Ignas Tilma
Piet Steur
Monica Wildeboer-van Rossum
Karin Blaauw

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose