Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Spetterende KISI musicalvoorstelling

‘De hemel op stelten’

gepubliceerd: vrijdag, 18 januari 2013

Het klooster / con­fe­ren­tie­com­plex in Heiloo zat van 2 tot en met 5 januari vol met kin­de­ren en tieners van KISI-Noord Holland. Een gezellige en leerzame tijd met als slot een spectaculaire uit­voe­ring in de Dio­ny­sius­kerk te Heer­hu­go­waard.

De uit­voe­ring van de musical De Hemel op Stelten trok meer dan 200 bezoekers. Met een podium, een licht­in­stal­la­tie en pro­fes­sio­nele geluids­be­ge­lei­ding kwam de musical nog meer tot zijn recht. Gedurende vijf kwar­tier kon adembe­ne­mend gekeken wor­den naar kin­de­ren en tieners in de leef­tijd van 5 t/m 17 jaar die de musical dui­de­lijk onder de knie had­den.

In de periode voor­af­gaand aan de uit­voe­ring, hebben we genoten van 3 volle dagen waarin we geoefend hebben, maar ook geanimeerd on­der­richt hebben gehad. Het was een gezellige en leuke tijd (ook voor de lei­ding!)

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose