Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Twitter volg Bisdom Haarlem-Amsterdam op Facebook

Zuid met Noord verbinden

Mission Adventure Trail 2013

gepubliceerd: woensdag, 2 januari 2013

In de week van 15 t/m 20 juli krijg jij de kans je op een sportieve manier in te zetten voor een ander. Ben je tussen de 17 en 24 jaar en avon­tuur­lijk inge­steld? Doe mee met de Mission Adventure Trail 2013.

Mission Adventure Trail 2013Enkele en­thou­siastelingen van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam or­ga­ni­se­ren deze zomer de Mission Adventure Trail. Dit zomer­kamp start in De Kaag in Zuid-Holland. Bepakt met rug­zak trekken we in 5 dagen naar het noor­de­lijkste puntje van Noord-Holland: De Cocks­dorp op Texel. Delen van de route zullen we lopend afleggen, andere op een mountainbike of kajakkend. Hiermee zamelen we geld in voor een onder­wijs­pro­ject van de stich­ting Wereld­ou­ders in Nicaragua.

’s Avonds bij het kampvuur komen am­bas­sa­deurs ver­tellen over het project. Voor iedere € 27,50 die we inzamelen kan een kind een jaar lang naar school. Daar kun je toch niet voor thuis­blij­ven?

Geef je snel op, want er is plek voor slechts 20 deel­ne­mers. Bekijk onze web­si­te voor info en aanmel­ding:

Evert Veldman – Missie­secre­taris bisdom Haar­lem-Am­ster­dam
Maurice Lagemaat – Jon­ge­ren­wer­ker Stal op de Kaag

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose