Bisdom Haarlem-AmsterdamDelen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Disclaimer

Dit is de website van Bisdom Haarlem-Amsterdam.

Hoewel aan de informatie op deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, is niets menselijks ons vreemd.

Het bisdom is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit, of verband houdt met, het gebruik van deze website of de onmoge­lijk­heid om deze te gebruiken.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen of in licentie te geven. Het is uitsluitend toegestaan de informatie van deze site, zoals artikelen, foto's en teksten, voor per­soon­lijk of parochieel gebruik over te nemen. Bronvermelding van de website en eventuele naamsvermelding van de auteur is verplicht indien informatie uit deze website wordt afgebeeld of geciteerd.

Het is niet toegestaan een hyperlink naar deze website zo in te richten dat een internetgebruiker de website van Bisdom Haarlem-Amsterdam in een frame te zien krijgt van een andere internet­pagina.

Waar wordt gelinkt naar websites van derden heeft het bisdom geen invloed op de inhoud van die websites, zijn eventuele opinies niet per definitie die van het bisdom en aanvaart Bisdom Haarlem-Amsterdam geen enkele aansprakelijkheid.

Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose