Parallelprogramma’s Katholieke Jongerendag bekend

Mgr. Punt in vraagstoel in parallelprogramma tieners

17 oktober 2008

Op zondag 2 november vindt in de Maaspoort in Den Bosch de Katholieke Jongerendag (KJD) 2008 plaats. Het thema is “Zout”. Naast het hoofdprogramma is er een parallelprogramma voor tieners en een parallelprogramma voor jongeren. De inhoud van deze parallelprogramma's ofwel “flavours” is inmiddels bekend gemaakt. In het parallelprogramma van de tieners is er gelegenheid om vragen te stellen aan Mgr. Punt.

Twee parallelprogramma’s ofwel “Flavours”

Als christen smaakvol zijn in deze wereld, hoe doe je dat eigenlijk? De organisatie schotelt de deelnemers een pittige dag voor met een gevarieerd programma. Het hoofdprogramma wordt afgewisseld met twee flavourrondes. Deze “flavours” zijn parallelprogramma's met verschillende inhoud: verdieping en actief! Download hieronder een beschrijving van de verschillende flavours waar de tieners of jongeren uit kunnen kiezen. Ze kunnen zo zelf alvast hun KJD-menu samenstellen!

Vragen aan mgr. Punt

Mgr. Punt zal van 11.30 tot 12.30 uur een uur lang in de vraagstoel zitten. Een moment voor de tieners om de bisschop van dichtbij mee te maken en hun al dan niet brandende vragen aan hem te stellen…

Nog mee met de bus?

Wil je mee met de bus naar de KJD vanuit het bisdom Haarlem en heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan vóór zondag 26 oktober om verzekerd te zijn van een plaats via de website: www.jongbisdomhaarlem.nl Opstapplaatsen zijn: Hoorn, Alkmaar-Noord, Zaandam, Amsterdam-Sloterdijk, Hoofddorp, Uithoorn en Weesp. De kosten zijn 20 euro inclusief de toegang tot de KJD.

Parallelprogramma Tieners (PDF)
Parallelprogramma Jongeren (PDF)

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: