Website Paradiso gelanceerd

21 juni 2007

De titel van de Katholieke Jongerendag van 2007, Paradiso, was al bekend, maar nu kun je ook de website van dit grootse jongerenevenement bezoeken. De website is een subsite van jongkatholiek.nl onder het tabje kjd in het domein events. Hij is gemakkelijk te vinden via de banner op de homepage van jongkatholiek.nl en onder URL www.jongkatholiek.nl/kjd

Op deze nieuwe site vind je alle praktische informatie over de dag en zul je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen betreffende het programma, zoals de onderwerpen van workshops, artiesten etc.

De Katholieke Jongerendag wordt voor de derde keer georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de Nederlandse bisschoppenconferentie en vindt plaats op zondag 4 november 2007 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Het thema van de dag is ‘Paradiso.’ Binnenkort zullen ook posters en flyers van de dag beschikbaar zijn.

Busvervoer en apart tienerprogramma

Vanuit het bisdom Haarlem zal busvervoer naar de Katholieke Jongerendag worden georganiseerd. Verder zal er dit jaar een apart programma voor tieners van 12-15 jaar aangeboden worden. Houd www.jongbisdomhaarlem.nl in de gaten voor meer informatie.

(Bron: Jong Katholiek)

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: