8 t/m 10 juni 2007 - Vogelenzang

Jongerenweekend over liefde & relaties

11 april 2007

Voor het eerst wordt er door het bisdom Haarlem een weekend voor jongeren georganiseerd over liefde & relaties. Het weekend heeft als thema ‘Liefde is…’ en biedt jongeren de gelegenheid stil te staan bij liefde en verliefdheid in hun eigen leven. Jongeren van 16 tot en met 25 jaar zijn welkom, zowel vrijgezellen als stellen. Het weekend wordt gehouden van 8 tot en met 10 juni in Vogelenzang.

Nieuwe perspectief

Het weekend wordt georganiseerd door de dienst Jongerenpastoraat en de afdeling Huwelijk & Gezin van het bisdom Haarlem. Stefan & Lisette van Aken van deze laatstgenoemde afdeling en Peter & Judith van Hoof zijn de inleiders van het weekend. Het wordt een weekend waarin jongeren een nieuwe kijk kunnen krijgen op hun eigen (liefdes) leven en al hun vragen over liefde en verliefdheid kunnen stellen.

Meer info en opgave

Het weekend zal een relaxed karakter hebben. Er blijft naast de serieuze gedeelten genoeg tijd over om samen te kletsen en lekker op de bank te hangen. Het weekend vindt plaats in Vogelenzang (NH) aan de Bekslaan 11 en is bedoeld voor jongeren van 16 t/m 25 jaar.

De kosten zijn 30 euro voor het hele weekend. Aanmelden kan via www.hoeksteen.org
Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie: www.jongbisdomhaarlem.nl / www.hoeksteen.org of 023-5112635.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: