Tuinfeest in Heiloo voor jongeren

8 juni 2006

Op zondagmiddag 25 juni organiseert het jongerenplatform van het bisdom Haarlem een tuinfeest voor jongeren in Heiloo. Dit feest wordt gehouden op het terrein van het voormalig Julianaklooster, dat door het bisdom Haarlem is aangekocht. Het programma is afwisselend en ontspannen: een openluchteucharistieviering, een open podium, sport & fun en afsluitend een barbecue.

Tuinfeest

Voor wie?

Voor jongeren die willen kennismaken met het enthousiasme en geloof van (andere) katholieke jongeren (16-30 jaar). Ook jongeren die in het afgelopen seizoen aanwezig waren bij de Wereldjongerendagen, de nachttocht naar Heiloo, de Stille Omgang, het kerstdiner in Langedijk, de palmzondagviering of de Bavo-dag (als vrijwilliger) zijn van harte uitgenodigd!

Hoezo Heiloo?

Heiloo staat bekend om het heiligdom van Onze Lieve Vrouwe Ter Nood (ook wel Het Putje van Heiloo of kapel van Maria Ter Nood genoemd) met de Heilige Runxput. Het bisdom heeft het klooster gekocht op het terrein van dit bedevaartsoord en er wordt hard aan gewerkt om hier een mooi ontmoetings- en bezinningscentrum voor jong en oud van te maken. Tijdens het feest zal er gelegenheid zijn dit allemaal te bekijken!

Alle informatie op een rij

Routebeschrijving

Vanaf station Alkmaar met bus 167 (Beverwijk) of station Castricum met bus 168 (Alkmaar) naar de Kapellaan in Heiloo. Het adres van het klooster is Hoogeweg 65.

Meer info en aanmelding

Dit smaakvolle feest wordt georganiseerd door het jongerenplatform van het bisdom Haarlem.
Meer info:
www.bisdomhaarlem.nl/barbecue
jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl
023-5112635 (jongerenpastoraat bisdom Haarlem).

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: