Jongeren: wandel Rondje Naardermeer mee!

24 augustus 2006

Het jongerenplatform van het Bisdom Haarlem organiseert op zondag 3 september 2006 een wandeltocht van ongeveer 17 km rond het prachtige Naardermeer. Jongeren die zin hebben een mooie wandeling te maken in dit prachtige natuurgebied en willen kennismaken met het enthousiasme en geloof van (andere) katholieke jongeren (16-30 jr) zijn van harte welkom. Ook jongeren die in het afgelopen seizoen aanwezig waren bij de wereldjongerendagen, de nachttocht naar Heiloo, de Stille Omgang, het kerstdiner in Langedijk, de palmzondagviering, de Bavo-dag (als vrijwilliger) of het tuinfeest zijn van harte uitgenodigd!

Tijd en route

We beginnen om 13.00 uur met lopen vanuit de Meerkade (vlakbij het NS station Naarden-Bussum). Halverwege de route zullen we met elkaar gaan picknicken in de mooie natuur. Neem je eigen lunchpakket en drinken mee voor deze middag. Kijk zeker even op www.bisdomhaarlem.nl/jongeren! (zonder .htm aan het einde!)

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Tip: doe goede wandelschoenen aan. Aanmelden is handig, want in geval van slecht weer gaat de wandeltocht niet door. Aanmelden kun je doen door een e-mail te sturen naar jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: