Mosselen eten voor een nieuw kerkdak

7 september 2006

In Bergen NH kunnen mosselliefhebbers die de kerk een goed hart toedragen het nuttige met het aangename verenigen tijdens een mosselmiddag die wordt georganiseerd door de parochie. Het festijn vindt plaats op zondag 17 september, ’s middags vanaf drie uur.

Enige tijd geleden is geconstateerd dat veel leien op het dak van de rooms-katholieke kerk in Bergen (Dorpsstraat 20) opnieuw vastgezet of vervangen moeten worden. Op dit moment is een gespecialiseerd bedrijf begonnen op het kerkdak om dit te doen. Dit is natuurlijk een kostbare zaak. Om die reden zijn al enkele fondswervende acties ondernomen, zoals een grote Kerststal en een musical over ”Het Mirakel van Bergen”. Dit jaar organiseert de parochie op zondag 17 september 's middags een Mosselmiddag voor iedereen die a. van gezelligheid houdt, b. van mosselen houdt, c. een bijdrage wil leveren aan de restauratie van de kerk en d. een andere reden heeft om die middag naar de Dorpsstraat te komen.

Kaarten voor deze Mosselmiddag kosten € 20,00. Daarvan gaat een groot gedeelte naar het restauratiefonds van het kerkdak. Voor wie geen mosselen lust staan andere gerechten klaar.Bij regen vindt de Mosselmiddag plaats in een bollenschuur aan de Bergerweg (i.p.v. op het kerkplein).

Voor alle kinderen is er een speciaal kinderprogramma met leuke attracties en een heuse tekenwedstrijd met leuke prijzen. En natuurlijk... pannenkoeken.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

Pastoraal Centrum
Dorpsstraat 20 te Bergen NH
telefoon: (072) 581 25 53
www.rkparochiebergennh.nl
Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: