Kerstdiner 2006

9 november 2006

Op zondag 17 december 2006 organiseren jongeren uit Hilversum in samenwerking met jongerenplatform bisdom Haarlem een gezellig en smakelijk kerstdiner!

 

Kom uit de schaduw

Centraal deze dag staat het thema ‘Kom uit de schaduw’. Het thema is geďnspireerd door de verhalen van Elizabeth en haar zoon Johannes de Doper, die in de schaduw stonden van respectievelijk Maria en haar zoon Jezus. Beiden komen op hun eigen manier uit die schaduw en ontdekken wat het plan van God over hun leven is.

Heb jij de behoefte 'uit de schaduw' te komen van ouders of vrienden? Wil je laten zien wat je als individu wilt en kunt, soms ook ff zonder hulp van anderen? Wil jij je profileren op het gebied van werk en studie, of zelfstandig gaan wonen en je interesses uitdiepen? Wil jij zoeken naar het doel van je leven en Gods aanwezigheid daarin? Tijdens een van de workshops zal hierover gesproken worden. Daarnaast zullen ook enkele creatieve workshops verzorgt worden.

Programma

Het programma rondom het kerstdiner zal bestaan uit diverse workshops, een eucharistieviering met Mgr. van Burgsteden (hulpbisschop van bisdom Haarlem) en aansluitend natuurlijk een smakelijk kerstdiner. Er is volop tijd om met elkaar kennis te maken en te babbelen.

Meer info

Dit diner is voor jou als je in de leeftijd van 16 tot 30 jaar bent. De kosten zijn 5 euro (opgave voor 10 december) en vindt tussen 15:00 en 21:00 uur plaats in de Emmausparochie in Hilversum. Meer informatie volgt op www.jongbisdomhaarlem.nl of bel 023-5112635 (jongerenpastoraat).

Flyers bestellen

Wil je (meer) flyers bestellen? Stuur een mailtje met aantallen en een postadres.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: