SpringEvent 2005: On the move! 6 mei 2005

Zo'n 80 tieners en jongeren verzamelen zich rond 19.00 uur in de Apostelkerk voor de Eucharistieviering-als-opening van het SpringEvent 2005. Mgr. Punt, de bisschop van Haarlem, is de hoofdcelebrant, geassisteerd door pastoor M. Hagen, pastoor F. Domen en Broeder Antal. Bisschop Punt gaat in zijn preek in op het thema van dag: On the move!. De samenzang wordt ondersteund door vrienden van het neocatechumenaat uit Nieuwe Niedorp. Het is een bijzondere viering, inspirerend en aansprekend.

Foto's: Bisdom Haarlem

Daarna is het tijd voor actie in "De Grenspost". En hoe! Na een kort welkom door Kees Koopman, leider van TeenerTime NL, bijt "Relitainment" het spits af: actie, beweging, dans, zang, toneel, multimedia. Het thema staat meteen in de stijgers: ook in de Bijbel kom je allemaal mensen tegen die "onderweg" zijn, "on the move". Wat doen zij in de situaties waarin zij terecht komen?

Dankwoorden voor mgr. Punt, voor zijn voorgaan in de Eucharistieviering en voor zijn aanwezigheid tijdens het programma. Ook Kees Koopman, een van de mensen van het eerste uur, wordt bedankt en heeft nu eindelijk een reden om de beloofde prijzenkast voor TeenerTime te timmeren! De beker is natuurlijk ook een blijk van waardering voor al die andere mensen die TeenerTime mee dragen.

Teenertime / Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: