Jongerenplatform bisdom Haarlem organiseert wederom jongerenkerstdiner 8 december 2005

Het jongerenplatform van het bisdom Haarlem organiseert zondag 18 december a.s. een weergaloos kerstdiner, dat gehouden zal worden in het parochiecentrum Het Kloosterhof in Langedijk.

Enthousiasme gaat door!
Na de Wereldjongerendagen, na de katholieke jongerendag van 27 november jl., is het belangrijk om het enthousiasme vast te houden en nieuwe jongeren hierin mee te nemen. Het Kerstfeest is daar natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid voor. Naast de belangrijke christelijke betekenis van kerst en de maatschappelijke commercie is Kerstmis een terugkomend moment van gezelligheid en weerzien. Samen met andere jongeren Kerstmis vieren, dát wordt het jongerenkerstdiner. De jongeren van het jongerenplatform hebben een afwisselend programma bedacht voor deze middag en avond, waar je je geen moment hoeft te vervelen!

Wat is er te doen?
Bijpraten met vrienden, nieuwe mensen leren kennen, workshops, een eucharistieviering in stijl, én natuurlijk datgene waarvoor iedereen komt, het kerstdiner! In een sfeervolle zaal zal een heerlijk kerstmaal genuttigd worden, opgeluisterd met muziek en wellicht toneel.

Het belooft een gezellig, afwisselend en sfeervol feest te worden, dat zeker door Noord-Hollandse jongeren (16+) niet gemist mag worden, maar ook jongeren van buiten het bisdom Haarlem zijn van harte welkom. Om 16.00 uur gaan de deuren open en om 21.00 uur is het kerstfeest afgelopen.

Nieuwsgierig geworden?
Meer informatie is te vinden op www.jongerenkerstdiner.tk. Voor opgave kun je mailen naar jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl of bel 06-12357289.

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: