JongGehuwdenDag Zomer 2005! 6 juni 2005

Heerlijk ontspannen in de zomerzon en tegelijkertijd je relatie verdiepen en vrienden maken? Op zondag 10 juli organiseert het bisdom Haarlem weer een JongGehuwdenDag! Ditmaal in het prachtige kloostercomplex in Heiloo. Midden in de natuur.

Het is echt een soort mini-vakantie met inhoud. Je eten voorgezet krijgen en de kans hebben om eens echt samen te zijn. Geniet van de vrijheid en de natuur, terwijl het programma aandacht besteedt aan inhoudelijke zaken. De roeping van het huwelijk wordt uitgediept door een inleiding en een keuzeworkshop. Door de ‘stellentijd’ en de ‘gezins-tijd’ is er veel ruimte voor elkaar.

Foto's: Bisdom Haarlem

De dag wordt speciaal georganiseerd voor jonge stellen. Ben je korter dan 8 jaar getrouwd, of zit je in de huwelijksvoorbereiding, dan ben je van harte welkom.

Ook kinderen zijn hartelijk welkom! (tot ± 8 jr.) Gedurende het inhoudelijke programma is er een apart programma voor de kinderen. Tevens is er voor de allerjongsten de mogelijkheid een middagslaapje te doen in een stille ruimte.

De dag is geheel verzorgd. Het lunchbuffet en de barbecue zorgen ervoor dat ook de fysieke mens tot zijn recht komt. Mgr. Van Burgsteden, hulpbisschop van Haarlem, celebreert de eucharistieviering.

Praktische informatie:

Wanneer:Zondag 10 juli 2005
10.00 uurKoffie met gebak
18.00 uurBarbecue!

Plaats:Kloostercomplex
Hoogeweg 65
1851 PJ  Heiloo

Kosten:€ 15 pp
Kinderen: tot 4 jaar gratis, € 7,50 vanaf 4 jaar.

Geef je nu op via www.hoeksteen.org, of mail: info@hoeksteen.org.
Bellen kan ook: 023-5112683

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: