Feest & training promotie WJD voor jongeren in Amsterdam 11 september 2004

Feest op 11 september a.s.
Zaterdagavond 11 september a.s. opent het jongerenplatform van het Bisdom Haarlem haar seizoen met een feest in Amsterdam. Het feest wordt georganiseerd in samenwerking met vier bewoners van de Kanaalstraat 98, die hun huis voor dit evenement ter beschikking stellen. Dit feest is een unieke gelegenheid om veel andere jongeren te ontmoeten en te leren kennen. Wat er precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing...

Logo WJD Keulen 2005 Praktisch
Organisatie: Jongerenplatform van het Bisdom Haarlem. Dit jaar zal voor het jongerenplatform speciaal in het teken staan van (de voorbereiding op) de Wereldjongerendagen 2005 in Keulen.
Locatie: Kanaalstraat 98. Aanvang: 20.00 uur. Voor jongeren vanaf 16 jaar. Voor meer info: het jongerenpastoraat Bisdom Haarlem (023) 511 26 35 of jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl, opgave bij Mark Heins: feest@foyer.demon.nl Mogelijkheid tot overnachting.
Kosten van het feest: € 5, met overnachting € 9.

Eucharistieviering op 12 september
Zondagmiddag 12 september is er om 13.00 uur een Eucharistieviering in de Vincentiusparochie, Jacob van Lennepkade 211 in Amsterdam voor de overnachters van het feest en andere belangstellenden.

Training promotie WJD 12 september
Van 14.30 uur tot 16.30 uur is er 12 september een bijeenkomst voor een ieder die de Wereldjongerendagen 2005 wil promoten in zijn of haar omgeving of op verzoek van het jongerenpastoraat van het Bisdom, maar niet precies weet hoe dat te doen en aan te pakken! Je krijgt een infopakket mee over wat je kunt vertellen, folders en je krijgt de kans om alvast life te oefenen. Opgave: jongerenpastoraat@bisdomhaarlem.nl

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: