“Welke ster volg jij?”
21 november - Een kennismaking met de Wereldjongerendagen
7 november 2004

Je ster volgen: heb je daar wel eens over nagedacht? Wat betekent het voor jou: wat is de ster in jouw leven, wat bepaalt de koers in jouw leven? Misschien is dat voor jou Marco Borsato, of een bekende voetballer. Er zijn ook mensen die het voorbeeld van Moeder Teresa volgen, en voor daklozen en armen zorgen. En je hebt natuurlijk de drie koningen. Lang geleden gingen ze op reis, letterlijk achter een ster aan. Ze gingen op zoek om Jezus te vinden, en “kwamen om Hem te aanbidden” (dit is het thema van de Wereldjongerendagen 2005).

Ben je tussen de 16 en 30 jaar? Wil je misschien naar de Wereldjongerendagen in Keulen (zomer 2005)? Kom dan op zondagmiddag 21 november naar Hoorn! Deze dag wordt georganiseerd door jongeren van het bisdom Haarlem en bisdom Rotterdam als een eerste kennismaking op de Wereldjongerendagen.

De beide bisdommen organiseren ook de reis ernaar toe, met de naam “Koers op Keulen.” Je kunt mee met de boot, over de Rijn!

De bedoeling van deze bijeenkomst is om na te denken over de sterren in jouw leven. Verder willen we je wat vertellen over de Wereldjongerendagen (13-22 augustus 2005) in Keulen. Hier kun je ook al reisgenoten ontmoeten voor straks, en kennis met elkaar maken.

Je bent welkom om 15.00 uur voor een afwisselend programma. Er zal een video zijn over de Wereldjongerendagen, we zullen op een creatieve manier nadenken over de ster(ren) in ons leven, met elkaar uitwisselen en elkaar ontmoeten. Het duurt tot 17.30 uur. Maar als je al wat meer van de sfeer van de Wereldjongerendagen wil proeven, blijf dan gezellig eten!

Plaats: Dekenaal centrum Hoorn, Wilhelminalaan 2e, Hoorn
Dag: Zondag 21 november 2004
Tijd: 15.00 - 17.30 uur (Daarna: mee-eten voor wie wil!)

Meer info WJD: zie www.koersopkeulen.nl of www.wjd.nl.
Meer info over deze dag: Edwin Groot (06) 12357289 of Arthur Kolker (020) 6792095

AanmeldenMail naar mborst@bisdomhaarlem.nl

P.S. Mocht je onverhoopt deze middag niet kunnen, dan is er op zondagmiddag 12 december een bijeenkomst met hetzelfde programma in het Bisdom Rotterdam. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Delft. Voor meer info: josmoons@hotmail.com

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: