Priestervakantie Willibrordhuis 2 juni 2004

Voor de tweede maal organiseert het Willibrordhuis een vakantie voor priesters, ditmaal in de omgeving van Bamberg, Duitsland, en wel van 25 juli tot en met 4 augustus 2004.

In het Maintal in de Frankische Schweiz (Beieren, Zuid-Duitsland) liggen Staffelstein en "Vierzehnheiligen" met een prachtige rococo-basiliek ter ere van de veertien heilige noodhelpers (onder meer de heiligen Barbara, Blasius, Christophorus, Cyriacus, Dionysius, Georgius, Margaretha en Vitus).

Tegenover deze basiliek ligt het huis "Frankenthal" waar we verblijven.
Het huis biedt perfecte één-persoonskamers met douche/bad en toilet en uitstekende maaltijden. De onmiddellijke omgeving leent zich goed voor lange wandelingen, er is een "Kurort" (Bad Staffelstein) in de omgeving en onze verblijfplaats is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Bamberg, Nürnberg, Bayreuth en vele andere plaatsen.

Samen bidden we de lauden en de vespers en vieren we de Eucharistie.
Ook wordt een ontmoeting met de kerk ter plaatse georganiseerd. Verder kan ieder de tijd vrij besteden, wel worden er suggesties gedaan voor uitstapjes die men onderling kan afspreken.
Aanreis met eigen auto (vanuit Haarlem ongeveer 675 km). We zijn graag behulpzaam om te zien wie met wie kan meerijden.

Kosten: € 445,- (op basis van halfpension; het is eventueel mogelijk bij het ontbijtbuffet een lunchpakket klaar te maken)

Meer informatie:
Rector J. Hendriks
tel. 023-5841435
rector@willibrordhuis.nl

Persdienst Bisdom Haarlem / Wim Peeters Print artikel


Voor het laatst gewijzigd: