Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Weekend van Barmhartigheid Heiloo

24 Uur Gebed voor de Heer

gepubliceerd: vrijdag, 26 februari 2016
Weekend van Barmhartigheid Heiloo

In de Bul voor het Heilig jaar van de Barm­har­tig­heid heeft paus Franciscus gevraagd om in het weekend van half-vasten de “24 uur voor de Heer” te vieren. Vanuit het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo wordt daarom in het weekend van 4 t/m 6 maart 2016 een Weekend van Barm­har­tig­heid Heiloo gehouden, inclusief een Jongeren 24-uurs gebedsmarathon.

Jongeren 24-uurs gebedsmarathon

Alle jongeren 12-25 jaar zijn speciaal uitgenodigd om mee te doen met een 24-uurs gebedsmarathon die wereldwijd wordt gehouden. Een afwisselend pro­gram­ma van gebed, spel, gezelligheid en meer over God leren. We zullen elkaar afwisselen om 24 uur lang Jezus in het Aller­heiligste te aanbidden. Maak het mee! Neem je eigen slaapzak en kussensloop mee. Vrijdag 18.00 uur tot zaterdag 18.00 uur. Opgave bij info@olvternood.nl (vrijwillige bijdrage welkom)

Eerste zaterdag

Altijd een speciale gebedsdag, met deze keer ’s ochtends een prachtige lezing in het thema van het weekend voor jong en oud: ‘De Goddelijke Barm­har­tig­heid’ door Zuster Maria Iuxta Crucem ssvm (blauwe zuster van Heiloo).

Gezinsdag

Een speciale Gezinsdag omdat de KISI Kids na de H. Mis en de traditionele lunch een mini-musical komen spelen, helemaal in het thema van het weekend: ‘De Barmhartige Vader.’ Dit is een prachtige voor­be­rei­ding voor ouders en kinderen om weer opnieuw helemaal één te worden met onze Hemelse Vader; er zal uitgebreide moge­lijk­heid zijn om het geschenk van de Biecht te ontvangen. (vrijwillige bijdrage welkom, voor de lunch opgeven bij familiedagen@olvternood.nl)

Pro­gram­ma

Vrijdag 4 maart
18.00 uur Start Jongeren 24 uurs!
19.30 uur Boete­viering met ruime biecht­moge­lijk­heid
21.00 uur ‘Agapè maaltijd’ in het Oesdom
Zaterdag 5 maart
10.30 uur Lezing over de Goddelijke barm­har­tig­heid
11.30 uur Rozen­krans­ge­bed
12.00 uur H. Eucha­ris­tie
Zondag 6 maart
10.30 uur H. Eucha­ris­tie voor Gezinnen
12.00 uur Warme maaltijd met gezinnen
(voor de warme maaltijd opgeven bij familiedagen@olvternood.nl)
13.30 uur Musical ‘De Barmhartige Vader’ door de KISI Kids
Aansluitend biecht­gele­gen­heid voor kinderen en ouders

Details

adres: Diocesaan Centrum, Hoogeweg 65, Heiloo
datum: vrijdag 4 t/m zondag 6 maart 2016
flyer: Weekend van Barm­har­tig­heid Heiloo
website: www.olvternood.nlBisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose